Vakolt mobilgarázsok

nagy választékban

Találja meg és építtesse fel az Önnek leginkább megfelelő vakolt mobilgarázsát

• Falak szerkezete
-Önhordő kazettás fal 100%-ig horganyzott anyagból. 1,5 mm kerettel és 0,7 mm kazetta töltelékkel. Ezt a fajta konstrukciót a stabilitás és a teherbírás jellemzi.

Fal burkolat
külső homlokzat: 2 mm szemcseméretű KABE akril vakolat, bármilyen színűt választhatunk a standard palettából – egy sík fal vakolása után megkapjuk a kész falat, amely megszólalásig hasonlít a tégla garázshoz.
A belső homlokzat: finom szemcsés fehér akril vakolat

Tetőszerkezet
tartószerkezet – hidegen hajlított profilok 2 mm vastag galvanizált anyagból készülnek, ennek köszönhetően a garázs megfelel a hóterhelési követelményeknek.
Amennyiben szeretné ha a garázs teteje ne hátralejtős legyen, úgy felár ellenében lehetőség van előre vagy oldalra történő lejtéshez.

Befejező elemek 
galvanizált acélból bevont 0,7 [mm] lemezből, 3 színben: fehér, barna, antracit
Kapu
Európa vezető gyártója – HÖRMANN szuper biztonságos reteszeléssel

 

Megrendeléshez szükséges adatok.

Az árajánlathoz kérjük, írjon egy üzenetet, amely tartalmazza a garázs méretét, milyen típusú tetőt, ferde, nyereg, vagy 4 oldalra lejtő tető legyen, milyen típusú garázskapuval vagy szekcionált kapuval kéri és annak méretét. Kérjük, adja meg a telepítés helyét illetve opcionálisan szeretne rendelni a garázshoz ablakot, ablakokat, ereszt , oldalbejárati ajtót. Ezek az információk birtokában tudunk Önnek árajánlatot adni.

Szigeteletlen mobilgarázs falszerkezete .

Szigetelt vakolt mobilgarázs falszerkezete

n