Mobilgarázs1

Ingyenes összeszerelés

Ingyenes szállítás

Szállítástól a Fizetésig

Hogy tudok mobilgarazs1-t rendelni?

Rendelést következőképpen tudja leadni:
A rendelés realizálódásához szükséges:

(a megadott garázs ára tartalmazza az ÁFÁ-t és a telepítés költségét)

Mikor kell fizetnem?

A fizetés mindenképp a telepítés után készpénzben a helyszínen történik.
Abban az esetben ha a garázs egyedi méretek, egyedi megrendelés alapján készült, akkor előleget fogunk kérni ami 30-50% -ka az megegyezett árnak. Az árakat ITT találja meg
Átutalással is lehet fizetni, ehhez egyeztetés szükséges.
Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban).Alap esetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁ -val
Amennyiben a megrendelő rendelkezik EU-s adószámmal, akkor van lehetőség 0%-os ÁFÁ-s számlát kérni a gyártótól.
Előtte mindenképp egyeztessen a könyvelőjével!

Hogyan készítsem el az alapot a garázshoz?

Az alap elkészítése mindenképp a megrendelő feladata.Az alapnak mindenképp szintben kell állnia, ennek hiányából eredő problémákra garanciát nem vállalunk. Preferált egy teljes alapot készíteni ami legalább 20 cm-rel nagyobbnak kell lennie mint a garázs méretei. PL: Amennyiben rendelünk egy 3m x 5m -es garázst akkor az alapot minimum 3,20m x 5,20 m-re kell készítenünk. Az sem baj ha nagyobb…

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt garázst?

A megrendelt garázst visszaigazoljuk és onnan számítva KB 2-8 héten belül kiszállítjuk.
Mivel ma Magyarországon minden mobilgarazs1 Lengyelországból szállítanak, ezért a gazdasági okok miatt KB 2-8 hét a szállítási idő.
Ettől függetlenül, Tőlünk kívülálló okok miatt lehet ebben az időpontban (ahogy azt a KB -körül belül- is jelenti) is eltérés.
Mivel közúton és teherautóval szállítunk (nem repülővel) , emberekkel dolgozunk együtt, a világ gazdasági problémái ránk is hatással vannak mint mindannyiunkra. Aki ezt megérti az tudja aki nem az nem. Vannak akik nem tudják megérteni…..

Garancia van a garázsra?

Garancia igazolásához elegendő a ÁFÁ-s számla, vagy a fizetés visszaigazolás. A garancia kizárólag a garázs szerkezetre vonatkozik és 12 hónapig.

Kapok értesítést a telepítés időpontjáról?

Mindenkit értesítünk a telepítés várható időpontjáról, 1-2 héttel a telepítés előtt. Mindeközben mégegyszer pontosítjuk a megrendelt garázs méreteit, fizetési feltételeket.

A garázs szerkezete?

A lemezgarázs szerkezete alapvetően nem horganyzott, csupán alapozófestékkel van lefestve. Az összeszerelést követően a vevő feladata a fedőfesték felvitele. Felár ellenében van lehetőség legyártatni a szerkezetet horganyzott profilból is, viszont a hegesztési helyeken az alapozó és fedőfestés elvégzése a megrendelő feladata.
A lemezek alap esetben galvanizáltak.

Szét szerelhetőek-e a garázsok?

Igen, szét lehet szedni, mert a garázs csavarokkal van összeszerelve.

Milyen lemezből van a garázs?

– Trapézlemez festhető (a színt a megrendelő választja ki magának)
– Galvanizált trapézlemezből T7 a széleken és T14 a tetőn.

Az összeszerelésnél szükség van áramra?

A szerelőknél van agregátor, nem szükséges mindenáron áramot biztosítani.

Magyarországon hova szállítanak?

Magyarország egész területére érvényes!

A garázs felállításánál szükség van engedélyre?

Előtte mindenképp érdeklődjön a helyi építési hatóságnál.

ÁFÁ-s számlát kapok?

Áfá-s számla igényüket KÉRJÜK ELŐRE jelezni. Miután az autó elindult a telephelyről számlát NEM ÁLL MÓDUNKBAN kiállítani SENKINEK!!!! EU-s adószám megléte esetén kérjük azt ELŐRE JELEZNI! kollégáinknak NEM kötelességük annak meglétét ellenőrízni! EU-s adószámra számlát MEGRENDELÉSKOR szükséges jelezni, későbbiekben NEM áll módunkban utólag kiállítani!
Számlát módosítani, más nevére utólagosan kiállítani NEM ÁLL MÓDUNKBAN! Kérjük a számlához szükséges adatok PONTOS megadását! Későbbiekben NEM áll módunkban számlát javítani, visszavenni, amennyiben nem mi töltöttük ki rosszul. Amennyiben a vásárló rossz , hibás, téves adatokat adott meg a számlázáshoz, azt javítani NEM áll módunkban.

A garázs teteje kibírja a hó súlyát?

Igen, de mindenképp szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy azért nagyobb mennyiségű hó esetén célszerű a hó eltakarítása a tetőről.

Árgarancia!

2022-től visszavonásig a megrendelt garázsok esetében árgaranciát NEM áll módunkban eszközölni. Amennyiben a megrendelt termék áráról kiszállítást megelőzően tájékoztattuk vásárlónkat, és azt a változást elfogadja, a terméket telefonban leegyeztetett időpontban a megadott címre leszállítjuk. Amennyiben a vásárló a terméktől az új ára tudatában eláll, a termék NEM kerül kiszállításra, a megrendelést töröljük. A vevőt illeti az elállási jog a vásárlástól.

Miután ebben az évben az árak olyan változáson mennek át, amit mi sem tudunk lekövetni, és a szállításból adódóan lehetnek olyan anomáliák, melyek hatására a termék beszerzési ára változik, ezért kiszállításkor tájékoztatjuk vevőinket a lehetséges árváltozásról. Ezt a tájékoztatást kollégáink minden esetben elvégzik. Ezek után természetesen amennyiben a vevőnek az ár nem megfelelő a termék vásárlásától a Magyar Törvények értelmében elállhat.

Kosár Bezár