Mobilgarázs1

Ingyenes összeszerelés

Ingyenes szállítás

A feltüntetett árak bruttó árak, a 23% lengyel AFA-t tartalmazzák

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban) . Lengyel számla , 23% ÁFÁval

Ha a vevő egyszer visszaigazolt a szállítási időpontot, és utána lemondja, rendelését töröljük és  új rendelést nem veszünk fel.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

*Üzemeltetői adatok ismertetése *Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása *A kínált termékek kategória besorolása *Rendelési információk ismertetése *A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk *Rendelés lépéseinek bemutatása *A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése *Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása *Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése *Jótállási, garanciális információk, tudnivalók *Az elállási jog ismertetése *Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató *Adatkezelési információk

Üzemeltetői adatok

Bawiec Árpád E.V Gyártói kapcsolattartó

Magyarország

7691 Pécs

adószám : 79353364-1-22

Elektronikus elérhetőség: mobilgarazs1@mobilgarazs1.hu

Telefonos elérhetőség: 00 36 20 6612649

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek on-line, e-mailben vagy telefonon, házhoz szállítással rendelhetők meg.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Mobilgarázs, kutyakennel

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, és tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül lehetséges.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 08:00-18:00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Online megrendelését követően kollégánk telefonon vagy emailben felkeresi Önt, hogy visszaigazolja rendelését melyben egyeztetnek a termék méreteit, pontos áráról. Amit a gyártó felé kommunikál. Amennyiben többszöri próbálkozás után sem tudjuk elérni Önt a megadott telefonszámon úgy megrendelését töröljük.

Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 6-40 napon belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. A termék gyártója  nem vállal felelősséget az esetleges technikai hibákért a beszállító (gyártó), vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete

1. A Megrendelőlapon a megrendelni kívánt termék(ek)nél írja be a darabszámot és tegye be a kosárba a “megrendelem” gomb segítségével

2. Következő lapon a rendelését látja. Itt lehetősége van arra, hogy

– a megrendelt termék mennyiségét

– folytassa a rendelést ( “ Rendelés” gomb megnyomásával)

3. A megrendelés folytatásához meg kell adnia az adatait. Figyeljen az e-mail cím pontos megadására, mivel erre fog érkezni a visszaigazoló e-mail!

Az adatok kitöltése után a “rendelés” gomb megnyomásával megrendelte a terméket.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Készpénzben átvételkor

Bruttó 2 500 000 Ft feletti rendelés, vagy egyedi rendelés esetén kb 30% előleg fizetését kérjük (proforma számla alapján, átutalással lengyelországi bankszámla számra)

Házhoz szállítás, információk

A megrendelt garázsokat a gyártó  saját tehergépkocsikkal teljesíti (3,5-18 tonnás kocsik). A termékek kézbesítése munkanapokon (néha szombaton is) történik 6-20 óra közötti időszakban, ettől egyedi megbeszélés alapján eltérhetünk.

Behajtási engedély

3,5-18 tonnás kocsival érkezünk! Esetleges behajtási engedély beszerzése a vevő feladata (a rendszám és forgalmi másolata biztosított). A kapcsolattartón (Bawiec Árpád) keresztül igényelhető. Ha a kocsink nem tud érkezni a helyszínre ( az összeszerelési hely nem közelíthető meg 3,5-18 T.  kocsival), akkor a vevőnek előre kell gondoskodni a kisebb kocsiról (átrakás) . Ha ez érkezéskor derül ki , hogy a hely nem  meg közelíthető 3,5-18 t kocsival, akkor a megrendelt termék le lesz rakva a legközelebbi helyen – ebben az esetben a vevőnek kell gondoskodni a garázs helyszínre szállításáról, összeszerelésről!

Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási díjat a termék ára tartalmazza.

Garancia

1 éves garancia jár az acélszerkezetekre. A garancia érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló Áfás számla, vagy a kiszállító sofőr által kiállított fizetési bizonylat megőrzése.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

*Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.

*Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az Ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.

*Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről szóló törvényből:

4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére – a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve – a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben – a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.

Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék  ára  Vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítésre kerül.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

Az EU Bizottság az online viták rendezésére internetes platformot (ún. “ODR platform”) hozott létre.

Az online vitarendezési platform kiindulópontként szolgál az online kereskedelemből és szolgáltatásokból adódó, szerződéses kötelezettségeket érintő viták bíróságon kívüli rendezéséhez.Az online vitarendezési platform ezen a linken érhető el :http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban). Alap estetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁva

Kosár Bezár