mobilgarazs1.hu
ingyenes összeszerelés
Ingyenes szállítás
Az egész országban

ÁSZF

A feltüntetett árak bruttó árak, a 23% lengyel AFA-t tartalmazzák

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban). Alap esetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁval

Ha a vevő egyszer visszaigazolt a szállítási időpontot, és utána lemondja, rendelését töröljük és  új rendelést nem veszünk fel.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerzodési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelezo érvényunek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, elektronikus formában kerül megkötésre, késobbiekben nem keresheto vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház muködésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülo kérdések esetén a megadott elérhetoségeinken rendelkezésére állunk!

A szerzodés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

*Üzemeltetoi adatok ismertetése *Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása *A kínált termékek kategória besorolása *Rendelési információk ismertetése *A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk *Rendelés lépéseinek bemutatása *A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése *Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása *Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése *Jótállási, garanciális információk, tudnivalók *Az elállási jog ismertetése *Elállási jog gyakorlásának menetérol szóló tájékoztató *Adatkezelési információk

Üzemeltetoi adatok

Stalmat S.C.

Podłopień 12

34-650 Tymbark

Lengyelország

adószám : PL 737-121-91-33

Szerzodés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetoség: garazeblaszaki @ interia.pl

Telefonos elérhetoség: 00 48 888-886-527

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek on-line, e-mailben vagy telefonon, házhoz szállítással rendelhetók meg.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Mobilgarázs, kutyakennel

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, és tartalmazzák a házhozszállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül lehetséges.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaido lejárta után történik, az azt követo napon kerül feldolgozásra.

Online megrendelését követően kollegánk telefonon felkeresi Önt, hogy visszaigazolja rendelését melyben egyeztetnek a termék méreteit, pontos áráról. Amennyiben többszöri próbálkozás után sem tudjuk elérni Önt a megadott telefonszámon úgy megrendelését töröljük.

Általános teljesítési határido, a visszaigazolástól számított 6-40 napon belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történo elozetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történo teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának elore történo kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete

1. A Megrendelolapon a megrendelni kívánt termék(ek)nél írja be a darabszámot és tegye be a kosárba a “megrendelem” gomb segítségével

2. Következo lapon a rendelését látja. Itt lehetosége van arra, hogy

- a megrendelt termék mennyiségét

- folytassa a rendelést ( “ Rendelés” gomb megnyomásával)

3. A megrendelés folytatásához meg kell adnia az adatait. Figyeljen az e-mail cím pontos megadására, mivel erre fog érkezni a visszaigazoló e-mail!

Az adatok kitöltése után a “rendelés” gomb megnyomásával megrendelte a terméket.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Készpénzben átvételkor

Bruttó 750 000 Ft feletti rendelés, vagy egyedi rendelés esetén kb 40% előleg fizetését kérjük (proforma számla alpján, átutalással lengyelországi bankszámlaszámra)

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit saját tehergépkocsikkal teljesítjük (15-18 tonnás kocsik). A termékek kézbesítése munkanapokon (néha szombaton is) történik 6-20 óra közötti idoszakban.

Behajtási engedély

15 (18) tonnás kocsival érkezünk! Esetleges behajtási engedély beszerzése a vevő feladata (a rendszám és forgalmi másolata bíztosított). Budapesten a kapcsolattartón keresztül igényelhető. Ha a kocsink nem tud érkezni a helyszinre ( az összeszerelési hely nem közelhető 15 (18) t kocsival), akkor a vevőnek előre kell gondoskodni a kisebb kocsiről (átrakás) . Ha csak az érkezéskor kiderül , hogy a hely nem közelithető 15 (18) t kocsival, akkor a megrendelt termék le lesz rakva a legközelebbi helyen - ebben az estetben a vevőnek kell gondoskodni a garázs helyszinre szállításről, öszzeszerelésről!

Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási díjat a termék ára tartalmazza.

Garancia

1 éves garancia jár az acélszerkezetekre. A garancia érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló Áfás számla, vagy a kiszállító sofőr által kiállított fizetési bizonylat megőrzése.

Elállás joga

A távollevok között kötött szerzodésekrol szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétol számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerzodéstol, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszeru használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

*Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.

*Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az o által szabott igények alapján egyedi kérésének megfeleloen került eloállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.

*Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követoen a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésobb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevok között kötött szerzodésekrol szóló törvénybol:

4. § (1) A fogyasztó a szerzodéstol nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerzodés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az idopontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerosítést, ennek kézhezvételétol számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerzodés esetében a szerzodéskötés napjától, ha eddig az idopontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerosítést, ennek kézhezvételétol számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerzodéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerosítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerzodéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettol az idoponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétol, illetve a szerzodéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történo elállás esetén azt határidoben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határido lejárta elott elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésobb az elállást követo harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszeru használatából eredo kárának megtérítését. 5. § A felek eltéro megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerzodés esetében, ha az elállási határido lejárta elott a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesíto által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elo, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerzodés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és idoszaki lap értékesítésére vonatkozó szerzodés esetében; f) szerencsejáték-szerzodés esetében.

A törvény további részleteinek megtekintése  itt.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetoségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.

Postai úton írásban történo jelzés alkalmával a postára adás idopontját vesszük figyelembe, telefonon történo jelzés alkalmával pedig a telefonon történo jelzését. Postai úton történo jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszeru használatára, ugyanis a nem rendeltetésszeru használatából eredo károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történo beérkezését követoen, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges késobbiekben történo félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követo harminc napon belül a Stalmat-garaze Kuc Stanislaw  Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

A jelen általános szerzodési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevok között kötött szerzodésekrol szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggo szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a PPHU KONSTAL Andrzej Kurnik általános szerzodési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit. Jelen általános szerzodési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide.

Az EU Bizottság az online viták rendezésére internetes platformot (ún. "ODR platform") hozott létre.

Az online vitarendezési platform kiindulópontként szolgál az online kereskedelemből és szolgáltatásokból adódó, szerződéses kötelezettségeket érintő viták bíróságon kívüli rendezéséhez.Az online vitarendezési platform ezen a linken érhető el:http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Kérjük, jelezze , ha ÁFÁ-s számlát kér (mivel a számlát előre készítik a gyárban). Alap estetben nyugtát adunk. Lengyel számla , 23% ÁFÁval

homecogearth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram